• 75 jaar geleden en wel op 27 april 1949 werd Verburch officieel opgericht. Deze mijlpaal mag niet onopgemerkt voorbij gaan. De komende tijd zullen diverse activiteiten in het kader van het 75-jarig bestaan georganiseerd gaan worden.

  Ook zal er een grote reünie gehouden worden en wel op zondag 22 september op het sportcomplex van Verburch. Uitgenodigd worden alle oud leden en begunstigers en de huidige senior- en commissieleden.

  Een commissie bestaande uit: Ada van Meurs-Zuidgeest, Harry van der Arend, Kees Vriend, Cees de Brabander en Nico van Rijn zijn  gestart met de voorbereidingen hiervan.

   Op deze dag zullen oude tijden herleven met mensen die elkaar in jaren niet meer hebben gezien en die onder het genot van een hapje en drankje bij kunnen praten. 

  De voorbereidingscommissie rekent op een grote opkomst. Heeft men belangstelling voor dit unieke evenement meld u dan aan op onderstaand e-mail adres. Ook als u namen en adressen heeft van oud leden laat het ons dan weten of maak deze mensen zelf attent op dit gebeuren.

  U kunt zich tot 1 juni aanmelden met uw naam, adres en geboortedatum op e-mail adres: reunie@vv-verburch.nl

  Komt uw partner mee? Laat het weten.

  Tevens roepen wij op om teamfoto’s en anekdotes met ons te delen.

   

  Namens de commissie,

  Nico van Rijn