• Alle sportclubs zetten op zondag 11 september hun deuren voor jullie open tijdens Rondje Verburch. Zij organiseren toernooien, competities en andere activiteiten. IEDEREEN kan meedoen – dus ook als je geen lid bent van Verburch en ook als je misschien geen sportmaatje hebt. Bij elke sport worden de activiteiten op de eigen locatie en in eigen beheer georganiseerd, dus meld je aan bij elke vereniging afzonderlijk. En de keuze is reuze! Klik op een van onderstaande sporten waaraan je mee wilt doen voor meer informatie en/of aanmelden. Zeker leuk als je ook meedoet!

  Volleybal
  Tussen 13:00 uur en 15:00 uur staat er een volleybalnet buiten op het trainingsveld van de voetbal (voorbij het bruggetje). We spelen dus op gras. Je kan alleen of met vrienden en familie inschrijven en het is recreatief. Teams bestaan maximaal uit 4 personen (op het veld).

  Voetbal (activiteit) – binnenkort meer info

  Tennis (toernooi en clinics)
  Het Druiventoernooi voor iedereen vanaf 18 jaar. Deelname is (inclusief lunch) 12 euro.
  En Verburch Tennis organiseert Tennisclinics onder leiding van gediplomeerde trainers. Deze clinics zijn bedoeld voor niet-leden van Verburch Tennis en voor de beginnende tennissers.

  Handbal
  Op deze dag zijn al onze jeugdleden en (nog) niet leden (van 6 t/m 16 jaar) welkom op de handbalvelden buiten om hun handbalkwaliteiten te testen. Wil je weten hoe goed je kunt mikken, hoe snel je kunt rennen en tippen tegelijk, hoe hard je kunt gooien? Kom dan naar deze dag! Meer info via bovenstaande link.

  Gym Fitness (open dag) – binnenkort meer info

  Jeu de Boules (toernooi)
  Jong en oud is welkom om deel te nemen aan een toernooi voor koppels in dezelfde sfeer als het bekende toernooi tijdens Rondje Poeldijk. Er is plaats voor 60 koppels. Klik op bovenstaande link voor meer info.

  Boogschieten (clinics) – binnenkort meer info

  Verburch Old Stars (activiteit) - binnenkort meer info