• Beste vv Verburch leden,

  Aanstaande zaterdag staat de Westlandse derby op het programma in de 2e klasse. Sc Monster 1 - vv Verburch 1. 

  Een wedstrijd  die er echt om gaat. Verburch kan de punten goed gebruiken om een plek in de grote middenmoot veilig te stellen en daarbij weg te blijven van die gevaarlijke plek 9. Sc Monster strijdt mee op het kampioenschap. Een wedstrijd waar de belangen behoorlijk hoog zijn. 

  Wij hopen dat de achterban van vv Verburch zich in een grote aantallen laat zien op sc Monster en hierbij ons eerste elftal richting de overwinning support. Dus trommel je gehele team, je ouders, opa’s en oma’s op en kom met z’n alleen richting Sportpark Polanen!!

  Vanuit sc Monster is er gevraagd of wij een aantal zaken kenbaar willen maken aan onze supporters. Hierbij het verzoek om graag rekening mee te houden rondom deze wedstrijd:

  Het afsteken van vuurwerk of rookbommen op het sportpark is niet toegestaan. Sc Monster heeft dit sinds dit seizoen afgesproken met hun supportersvereniging "De dappere Strijders". De KNVB is niet mis met sancties. Graag ook aan het verzoek van de supportersvereniging van vv Verburch en andere supporters om hier ook rekening mee te houden. 

  Na de wedstrijd start om half 6 (van 17.30 uur tot 21.00 uur) de derde helft in de kantine en op het boven terras. Deze derde helft is slechts toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Vanaf half 6 zal dan ook aan alle jongeren onder de 18 vriendelijk worden gevraagd de kantine en boven terras te verlaten. Dit is ruim op de website, facebook en instagram  gecommuniceerd. Er kan door de beveiligingsmensen van H&G Security om een ID gevraagd worden. Dus, zie je er jeugdig uit? Neem dan je ID mee!  

  Wij hopen onze leden hier voldoende mee geïnformeerd te hebben en gaan uit van jullie volledige medewerking hierin. 

  Laten we er een leuke en sportieve wedstrijd van maken zaterdag, waarbij het resultaat hopelijk de Poeldijkse kant op valt!

  Met sportieve groet,

  Het vv Verburch bestuur