• Technisch kader selecties seizoen 2021/2022

3 mrt 2021
  • We zijn verheugd te melden dat Chester Butter de Pauw de nieuwe trainer van de O17-1 is.

De 28 jarige Chester komt van die Haghe waar hij de 19-2(18-1) traint. Daarvoor heeft hij 4 jaar bij KMD gezeten waar hij 2 jaar hoofdtrainer van de 13-1 was en 2 jaar van de 15-1. Voor KMD heeft hij 4 jaar bij HBS diverse leeftijdsgroepen getraind. Chester is een bekend gezicht bij Verburch en was reeds eerder bij Verburch in beeld. Naast voetbal is tennis en golfen ook een hobby van de in Kijkduin woonachtige Chester die aanvallend ingesteld is en graag uitstraalt beter te zijn dan de tegenstander en niet bang is om te verliezen. Daarmee past hij uitstekend binnen de visie van Verburch. Komend seizoen zal het doel zijn om met goed voetbal de 17-1 minimaal in de 7e divisie te houden.

We wensen Chester heel veel plezier en succes bij Verburch!

Buiten Chester zijn er (nog) weinig nieuwe gezichten te bewonderen wat een compliment is aan de club waar de continuïteit goed in zit. Veel trainers hebben het naar de zin bij Verburch en zijn in deze corona tijd, is gebleken, erg loyaal gebleven aan de club. Ondanks dat er geen officiële wedstrijden gespeeld mogen worden houden alle trainers hun teams gemotiveerd om te blijven komen naar de club voor diverse activiteiten.

Het seniorenteam blijft, zoals eerder vermeld, volledig in tact met de vertrouwde gezichten John Zuiderwijk, Rob Noordman, Rene van Elswijk, Hans van Rijthoven en Mart Scholtes. Dit team wordt uitgebreid met clubman Luigi Bernardon die met 'zijn jongens' van de o19-2 meegroeit richting de senioren waar zij het 4e of een regulier O23 team gaan vormen.

Hans van Rijthoven blijft ook de senioren keepers trainen en collega keeperstrainer John Schonewille is ook komend seizoen hoofd jeugdkeepers.

John is een trainer met visie gebleken die veel investeert in de (basis) techniek van de keepers waarmee hij uitermate geschikt is voor onze jeugdkeepers.

Martin Wilbrink gaat voor zijn 2e seizoen bij O19-1. Martin is 1 van de trainers die in deze corona tijd een echt voetbaldier is gebleken en die ook niet zonder voetbal kan.

We zijn blij dat ie alweer aan zijn 4e seizoen gaat beginnen. Naast de o19 begeleid Martin met collega Ryan ook komend seizoen het beloftenteam o23.

Mark Pruijssers en Michael vd Steen is het nieuwe duo van de O19-2. De o19 selectie is komend seizoen uitzonderlijk breed en getalenteerd. De huidige o19-1 bestaat vnl uit o18 spelers en bijna de gehele divisie spelende o17-1 komt over.  Komend seizoen zal dan ook zowel de o19-1 als de o19-2 hoofdklasse gaan spelen. Uniek voor Verburch.

Mark en Michael gaan beginnen aan hun 2e seizoen bij Verburch en als Verburch zijn wij daar erg blij mee. Ze hebben beide bewezen naast voetbal tactisch ook goed met spelers om te kunnen gaan en zijn binnen no-time vertrouwde gezichten geworden binnen de club.

Delano Venderbos was dit jaar mede trainer van de o15-1 en is komend seizoen trainer coach van de O16-1 en tevens assistent bij de o19-1.

De ontwikkeling van Delano is stormachtig te noemen. Hij heeft een hele heldere en duidelijke visie en gaat op een natuurlijke manier om in de begeleiding en coaching van de middelbare school jeugd. We zijn als club erg blij met Delano en bedanken ook club ondersteuner Dennis Vijn voor zijn goede werk hierin.

Selectie trainers van de O15 zijn komend seizoen Martijn Groen en Marty Donker. De afgestudeerde PABO student Martijn begint aan zijn 2e seizoen bij de O15-1 en 3e seizoen bij Verburch waar hij wederom zijn tactische en pedagogische kwaliteiten kan etaleren. 'People manager' Marty is ondertussen een vertrouwd gezicht binnen Verburch en gaat als o15 selectietrainer ook de O15-2 coachen. Marty kan als geen ander een team smeden en neemt zijn welkome ijshockey ervaring mee in de conservatieve voetbalwereld.

Ryan Harteveld groeit met zijn team mee naar de O14-1 waar hij hopelijk in een zo'n hoog mogelijke divisie komt te spelen wat past bij deze talentvolle lichting. Ryan heeft bewezen deze top-lichting, ondanks de corona crisis, naar een hoger plan te tillen en begint aan zijn 6e seizoen bij Verburch waar hij naast de o14-1 ook verenigingsmanager is en het beloftenteam o23 begeleid.

Levi vd Kaay gaat met zijn groep mee naar de O13-1. De selectie speler heeft laten zien spelers technisch beter te maken en kan komend seizoen ook meer tactisch zijn ei kwijt bij het 11-11. Levi behoort ook tot de steeds grotere groep intern opgeleide talentvolle trainers.

Baris Dogrusoz bewandeld hetzelfde pad als Levi en gaat van de o11-1 naar de O12-1. De sympathieke Baris blijft stappen maken als trainer en is ook als trainer in staat om vooral ook technische aanwijzingen te geven in deze leeftijdsgroep waardoor hij spelers echt vooruit helpt in hun ontwikkeling.

De rasechte Poeldijker Dax Steentjes is ook komend seizoen coördinator 6 tegen 6 waar hij meer de focus op de techniektraining gaat leggen en gaat als trainer van het 6-6 naar het 8-8 waar hij de O11-1 gaat trainen. Dax is naast een clubman een echte jeugdtrainer met oog voor detail die spelers ook echt beter maakt.

De exacte invulling van de 6 tegen 6 afdeling is nog niet helemaal duidelijk en de totale invulling van de trainers en de teams, waaronder natuurlijk ook de niet selectieteams, wordt komende tijd meer duidelijk. Vooralsnog een trainersgroep waar we echt trots op mogen zijn en die past bij de ambities van Verburch.

wij wensen alle trainers veel plezier en succes de komende anderhalf jaar!

Namens de club,

Pieter Batenburg