• Terence vd Berg keert terug waar het allemaal begon; Verburch

  3 mei 2022
 • Terence v/d Berg zal komend seizoen weer in het oude, vertrouwde Verburch-tenue te zien zijn. De 19-jarige talentvolle back keert na avonturen bij ADO Den Haag en Westlandia terug op het oude nest.

  Terence werd bij Verburch al op zijn 9e weggeplukt door ADO Den Haag. Bij ADO Den Haag was hij uiteindelijk t/m de O14 actief. Hij kijkt terug op een geweldige tijd met overwinningen op o.a. Feyenoord, PSV en AZ.

  Hierna bleef Terence op niveau voetballen door de rest van zijn jeugdopleiding te genieten bij Westlandia. Zijn laatste kunststukje bij die club was het winnen van het Westlands Kampioenschap, afgelopen Paasweekeinde.

  Terence zal bij zijn terugkeer samen met zijn oudere broer Ference komen te spelen, iets waar hij al lang van droomde. Terwijl Ference een echte nummer 10 is, bespeelt Terence als back de gehele flank. Met zijn tweebenigheid kan hij dit zowel op links als rechts.

  Terence hoopt met Verburch aan de hand van verzorgd voetbal bovenin mee te draaien in de 3e Klasse. Hij hoopt met veel publiek aan de lijnen te spelen voor de prijzen en te promoveren naar de 2e Klasse.

 • 1 Reactie

  test

  Reageer