• Toernooi met Individuele winnaar CUP 2021

  16 apr 2021
 • Foto's van de winnaars van het toernooi met individuele winnaar.

  Ondertussen zijn alle winnaars op de foto vastgelegd door Mart Mank. De nummers 1 kregen een beker en de nummers 2 en 3 een medaille.

   

  De nummers 1 van de verschillende groepen: 

   

  Boy v Kouwenhoven    Bradley v Bergenhenegouwen    Sem Leenheer

  Sven Vis    Keano Brakel

   

   

  De nummers 2 van de verschillende groepen:

   

  Jayden van der Veen    Siem Duijvesteijn    Nick Teeuwisse

  Tygo Spaans    Amin Moutahid

   

   

  De nummers 3  van de verschillende groepen: 

   

  Mattias Endhoven    Ilias El Attabi    Ravi Baron    Hani Alsabbagh

  Asaad Kways    Stan Schröder    Joost Zuidgeest

   

   

   

   

  Op zaterdag 30 januari en 6 februari heeft de gehele jeugd in 7 groepen een toernooi gespeeld waar de samenstelling van het team na ieder wedstrijdje wijzigde. In totaal deden 320 jeugdspelers mee verdeeld over 7 groepen. Mooi was het om te zien hoe leuk de jeugd (en begeleiding) onderling met elkaar omging in deze groepen van gemixte samenstelling. Een positief puntje vanuit de coronatijd misschien. Voor iedere winst en gelijkspel kreeg je punten en voor ieder doelpunt kreeg je ook een punt wat resulteert in een individueel klassement (zie onder). De 1e zaterdag werd onder barre temperaturen 4 tot 6 wedstrijden gespeeld en de 2e zaterdag onder betere temperaturen ook 4 tot 6. De sfeer zat er goed in en dit is weer vastgelegd door

  Marya deVries https://1drv.ms/u/s!AvmfxHI_7ZxMiiBIplRfkZ_E7uPL?e=7LULt1s

  Het plezier stond natuurlijk voorop maar natuurlijk wilde iedereen ook zoveel mogelijk winnen. De sterkte van de teams kan dus flink variëren en uiteindelijk is het de constantste speler die wint. De uiteindelijke winnaars waren: Boy van Kouwenhoven, Bradley van Bergenhenegouwen, Sem Leenheer, Sven Vis, Keano Brakel, Ahmed Afredi en Donny den Hamer.