• Trainers bedankt!!

9 apr 2021
  • Zowel voor spelers als trainers is het huidige voetbalseizoen er één om gauw te vergeten. Desondanks kan Verburch zeer trots zijn op haar trainerscorps. Bij de volledige jeugd werd er zo veel als mogelijk volgens het ‘normale’ trainingsschema getraind om onze spelers toch lekker aan het voetballen te houden. Daarnaast waren er ook veel initiatieven voor de zaterdagen om deze ook invulling te geven. De corona Cup, individuele winnaar toernooi, een open dag, onderlinge wedstrijden. Geen zaterdag is verloren gegaan!

Makkelijk zal het niet altijd zijn geweest zijn voor de trainers aangezien de spelers en zij zelf toch het competitievoetbal gaan missen. Creatief denken werd er dan ook wel verwacht van onze trainers.

De situatie bij de senioren was wel een stuk lastiger te noemen, maar desondanks hebben de senioren trainers binnen alle perken geprobeerd ook hen nog zoveel mogelijkheden te bieden om te blijven trainen.

Ondanks alles lieten de trainers zich niet uit het veld slaan en was Verburch mede door hen een plek waar onze spelers zich veilig voelde en vooral ook naar uitkeken in deze moeilijke tijden! Dat is uiteraard een zeer groot compliment waard! Waar er al zo weinig lichtpuntjes waren de afgelopen maanden hebben jullie voor onze leden toch nog een hoop plezier kunnen brengen op en rondom de velden.

Om jullie hiervoor te bedanken bieden wij jullie namens de club een heuse Verburch sjaal aan. Het is een klein gebaar en staat niet in vergelijking met wat jullie allemaal voor onze spelers betekend hebben, maar via deze weg willen wij laten weten dat wij jullie inzet de afgelopen maanden zeer waarderen!

Met sportieve groet,

Het vv Verburch bestuur en het management team van vv Verburch