• Uitnodiging openingswedstrijd Hijs Hokij Den Haag

  15 sep 2017
 • KOM GENIETEN....
  KOM HET ERVAREN....
  EN RAAK ER NIET OVER UITGESPROKEN....
   
  Hierbij nodigen wij u uit om GRATIS de openingswedstrijd bij te wonen van het eerste team van ijshockeyvereniging Hijs Hokij Den Haag en wel op vrijdag 29 september a.s. Tegenstander deze avond is LummusLed Eindhoven. Aanvang wedstrijd : 20.30 uur. Mocht u verhinderd zijn hebben we nog een alternatief voor u, namelijk een week later de streekderby tegen Silverdome Panters Zoetermeer. Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 6 oktober a.s. Aanvang eveneens 20.30 uur. En..... voor de echte liefhebbers : beide wedstrijden mag ook! 
  Het team van Hijs Hokij Den Haag is het afgelopen seizoen als verliezend finalist geĆ«indigd in de bekercompetitie, alsmede als verliezend finalist geĆ«indigd in de strijd om het landskampioenschap. Dus de heren hebben wat recht te zetten! Het bijwonen van een ijshockeywedstrijd is een waar spektakel. Een belevenis, die u niet wilt missen!!! 
  Uiteraard bent u niet alleen uitgenodigd, maar alle leden van uw vereniging, zowel junioren, als senioren, incl. partners/kinderen/vrienden/trainers/vrijwilligers. Iedereen is van harte welkom.... tenminste, zolang de voorraad kaartjes strekt. We gaan er gewoon een dolle boel van maken. En bij ons geldt : hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Dus aarzel niet en geef u zo spoedig mogelijk op. 
  U kunt uw gratis kaarten aanvragen via pr@hijshokij.nl. Vergeet niet bij uw aanvraag te vermelden via welke vereniging u de kaarten aanvraagt, hoeveel kaarten u wenst en voor welke wedstrijd. Iedereen die ons mailt, zal ook een persoonlijke bevestiging van ons ontvangen. U kunt voor de wedstrijd van 29 september a.s. tot uiterlijk donderdag 28 september 12.00 uur uw gratis kaarten aanvragen en voor de wedstrijd van 6 oktober a.s. tot uiterlijk donderdag 5 oktober.
   
  Voor diegene die nog twijfelen, check : https://www.youtube.com/watch?v=6IS07JQshtU
   
  Graag tot vrijdag de 29e en/of de 6e! 
rfwbs-slide