• Verburch 3 daagse wederom groot succes!

   

  Afgelopen herfstvakantie heeft Verburch voor de 8e keer de voetbal 3-daagse georganiseerd op Sportpark Verburch. Nadat we in de meivakantie vorig jaar door de maatregelen niet in staat waren om een 3-daagse te organiseren, hebben wij dit keer alles op alles gezet om het halfjaarlijkse evenement toch door te laten gaan. Mede met dank aan de Gemeente Westland die ons de mogelijkheid heeft gegeven om gebruik te maken van alle faciliteiten konden wij, conform alle RIVM regels, de 3 daagse toch door laten gaat. We mochten geen gebruik maken van de kleedkamers en de lunch mocht niet met zn allen tegelijk in 1 ruimte, maar voor de rest hebben we alles kunnen doen wat we normaal gesproken ook zouden doen. 80 kinderen hebben daardoor in hun vakantie kunnen genieten van een 3-daags voetbalfestijn en dat is uiteindelijk waar we het met z’n allen voor doen.

   

  Tijdens de 3-daagse doen we voor ieder wat wils. De ochtenden staan vooral in het teken van trainen, waarbij iedere ochtend een andere thema heeft, zoals passen en trappen, passeerbewegingen, etc. In de middag doen we meer spelvormen zoals een toernooi met individuele winnaar, Champions league zaaltoernooi, voetgolf, verschillende voetbalspelletjes, etc. Te veel om op te noemen. Bij een aantal van deze activiteiten wordt er ook nog gespeeld voor een prijs. Zo gaan er aan het eind van de 3-daagse veel kinderen met een prijs naar huis. Daarnaast is er voor iedereen ook altijd nog een aandenken aan de 3-daagse, zodat niemand met lege handen naar huis gaat.

   

  Veel trainers uit de (jeugd)opleiding van Verburch in samenwerking met stagiaires van ROC Mondriaan Sport en Bewegen dragen hun steentje bij tijdens deze 3 dagen en zonder hun hulp zouden wij deze 3-daagse nooit tot zo’n groot succes kunnen maken. Daarom dank aan iedereen die tijdens de afgelopen editie weer zijn vrije tijd heeft ingezet om ons te komen helpen en daarbij 80 kinderen 3 hele leuke dagen te geven.

   

  Om een impressie van de 3 daagse te krijgen kun je klikken op de onderstaande link. Hier staan alle foto’s van de afgelopen 3 daagse in een album.

  Klik op de link om de foto’s te bekijken: Klik Hier...

   

  Wij kijken nu alweer uit naar de volgende 3-daagse!

   

  Nogmaals dank aan alle betrokken tot de 3 daagse en tot de volgende keer!

   

  Met sportieve groet,

   

  Pieter Batenburg en Ryan Harteveld