• Verburch JO12-2 Kampioen

    26 mei 2022
  • De jongens van de JO12-2 hebben afgelopen zaterdag de kampioenschaal ontvangen, nadat het een week eerder won van de directe concurrent Maasdijk. In de laatste wedstrijd tegen Monster kon het, ongeacht de uitslag, niet meer mis gaan en daarom was het na 60 minuten spelen feest op Sportpark Verburch. De spelers ontvingen de schaal en konden zich opmaken voor een kinderchampagne douche.

    Trainers Ference en Nishaad zijn erg trots op het team: ‘’Onze jongens wilde iedere training leren, waardoor ze zowel individueel en als team beter werden. In de eerdere competities zaten we met ongeveer dezelfde teams als in de laatste competitie. We hadden het moeilijk en verloren daardoor ook steeds met ruime cijfers. In de laatste competitie draaiden we de rollen om en wonnen we juist van de tegenstanders waar we eerder dus met ruime cijfers van verloren. Met mooi verzorgd samenspel waren wij de fysieke ploegen te slim af wat resulteerde in het kampioenschap waar het team hard voor heeft gewerkt.’’

    Het JO12-2 team heeft nog een aantal toernooien voor de boeg en het gaat daar natuurlijk ook strijden om de eerste plekken.