• Verburch overklast Sporting Leiden
  Na vorige week terecht van VDL gewonnen te hebben stond vandaag Sporting Leiden op het programma. Voor Verburch een onbekende tegenstander daar er in het verleden nog geen onderlinge duels hebben plaats gevonden.

  Verburch kon na 4 minuten al juichend terug lopen naar de midden stip. Na een bal door het midden en slap verdedigen van Sporting Leiden kon Ilhan de keeper gemakkelijk uitspelen en eenvoudig de 1-0 binnen tikken. Na de 1-0 had Verburch de over hand en kon de tegenstander niet gevaarlijk worden. Toch viel plotseling de 1-1, na een onnodige overtreding kon de spits vanuit een vrije trap sterk binnen koppen. Ook na de 1-1 maakte Verburch het spel en kon het door goede doelpunten van Vince van der Knaap en Shane Bruinen uitlopen naar een terechte 3-1 voorsprong.

  Naast tevredenheid heerste er ook waakzaamheid in de kleedkamer aan het vlaggenschip de taak om de wedstrijd snel in het slot te gooien. En gelukkig gebeurde dat ook, door goed veld spel werd Sporting Leiden terug gedrongen en kon Verburch via eerst 2x Vince van der Knaap en daarna Ference van den Berg uitlopen naar een terechte 6-1. 6-1 was gezien het spelbeeld een terechte uitslag al had de score vanuit Verburch kant zeker hoger uit kunnen/moeten vallen. Volgende week staat om 17.00 de wedstrijd tegen DHC 2 op de planning, tot dan!

  Opstelling
  Benito Stijger
  Daan Bekkers, Stef Geertsema, Levi van der Kaay, Shane Bruinen
  Revy Verbeek, Ference van den Berg, Riley Hees
  Serkan Tuzlacik(45 Miquel van Dijk) Vince van der Knaap(74 Yarno Houtenbos) Ilhan Senturk(78 Raphael de Vreede)