• Verburch profiteert van jeugdopleiding

10 apr 2019
  • Aankomend seizoen wordt de selectie van Verburch weer verder aangevuld. Maar liefst acht spelers uit de huidige J019-1 stromen door naar de selectie. De club heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in haar zelf opgezette jeugdopleiding, waar alle 1ste jeugdelftallen minimaal 1ste klasse of hoger spelen. Het stormt van talent bij de club uit Poeldijk.

Het JO19-1 elftal dat in de 1ste klasse uitkomt, levert maar liefst acht spelers af aan de senioren selectie. ‘’De investeringen in de jeugdopleiding werpen zijn vruchten af. Er staan zowel ervaren als jeugdige coaches aan het roer bij de jeugdelftallen met allemaal veel ambities wat we als club graag willen zien. ?? aldus Pieter Batenburg (Coördinator)

Het vlaggenschip speelt nu in de 3e Klasse B en wil met de werving van spelers van ‘buitenaf’ (zoals eerder Boy Zuijderwijk) én aanwas vanuit de eigen jeugd verdere stappen gaan maken.

Op de onderstaande foto poseren de overkomende jeugdspelers met de hoofdcoach van de selectie.

• Van Links naar Rechts: Ference v/d Berg, Mark Warmerdam, Bas Vlasveld, Jelle Pronk, John Zuijderwijk (Hoofdtrainer), Tobias Huyskens, Stan Landers, Dave Scholtes.

Youri Meulkens ontbreekt op de foto.