• Verburch verlengt met technische staf

17 jan 2020
  • Verburch verlengt met de technische staf, Herman van Dinten kijkt met een tevreden blik terug op de afgelopen periode: "Ik ben blij om te kunnen melden dat we doorgaan met de mannen". John Zuijderwijk en Rob Nordmann staan dus ook volgend jaar aan het roer, dit seizoen staat de ploeg op een stabiele 5e plek.

Keeperstrainer Hans van Rijthoven verlengt ook bij de club uit Poeldijk, verburch is blij om te zien dat Hans echt een man van de club is en de keepers naar hogere niveaus werkt. Onlangs kwam Boy Zuijderwijk terug vanaf Honselersdijk mede vanwege de uitstekende kwaliteiten van de trainer.

René van Elswijk gaat eveneens een jaar door, de ploeg van René manifesteert zich goed in de zware 1ste klasse. "Van Elswijk stoomt de spelers van zijn elftal klaar voor het vlaggenschip en daar zijn wij heel tevreden over".

Ted Barendse is nieuw binnen de technische staf van Verburch. Na het debacle van vorige jaar (degradatie), probeert Ted zijn ploeg direct weer te laten promoveren. Vooralsnog ligt Barendse op goede koers.

rfwbs-slide