• Verburch Voetbal Open dag activiteit woensdagmiddag 25 mei

20 mei 2022
  • Beste Lezer,

Op woensdagmiddag 25 mei organiseert voetbalvereniging Verburch een open dag voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar! Ben jij op dit moment al lid van Verburch of ben je nog helemaal geen lid en vind je het leuk om een keer bij ons te komen kijken?! Dan ben je van harte welkom op het hoofdveld van vv Verburch.

Om 15.30 uur zal de open dag starten waarbij we diverse leuke voetbalspelletjes en wedstrijdjes zullen spelen in allerlei verschillende vormen. Leuk voor als je al op voetbal zit, maar zeker ook leuk voor kinderen die nog niet op voetbal zitten en het spelletje een keer willen ervaren. De open dag duurt tot uiterlijk 17.00 uur.

Je hoeft je niet op te geven en kan dus gewoon langskomen in sportkleding!

Voor vragen over deze open dag kun je contact opnemen met Hoofd Opleiding Pieter Batenburg 0614301770.

Het voetbalfeest vindt plaats op sportpark Verburch aan de Arckelweg 20 te Poeldijk.

Tot ziens op woensdag 25 mei! We gaan er een leuke, geslaagde middag van maken!