• Webmaster Arthur van Ruyven neemt afscheid.

25 jun 2021
  • Blij verrast neemt Arthur (webmaster) de blijken van dankbaarheid in ontvangst.

Door de Coronamaatregelen kon het bestuur van Voetbal Verburch niet eerder officieel afscheid nemen van zijn onvolprezen webmaster.

17 juni werd Arthur in het zonnetje gezet door de voorzitter en verenigingsmanager.

Arthur begon als jeugdspeler bij Verburch en legde zich later toe als leider van junioren, waaronder zijn twee zonen. Ook bij het organiseren van voetbalkampen voor de jeugd was hij zeer actief.

Jarenlang was Arthur webmaster, de structuur en lay-out van de website  hebben we aan hem te danken. Het onderhoud van de site vergt regelmatig werk, wat hij met volharding deed.

Met het vertrek van Arthur verliest Verburch een super vrijwilliger met een gouden Verburch-hart.