• VOORBEREIDINGEN PJH - WESTLANDS VOETBAL KAMPIOENSCHAP VOOR JEUGD ONDER DE 9, 11 EN 13 JAAR VAN START.  ZATERDAG 17 en ZONDAG 18 DECEMBER GAAT HET WEER GEBEUREN IN DE JAN V.D. VALK SPORTHAL BIJ VERBURCH.

     

    Twee jaar lang weerhield corona ons ervan dit unieke evenement te kunnen organiseren, maar nu wordt volop gas gegeven. Enthousiasme overheerste  op de eerste bijeenkomst bij de zes koppige  commissie onder aanvoering van Bernard Zuidgeest. Als eerste werden de taken verdeeld, zodat iedereen weet, wat hem te doen staat. Verburch is erg gelukkig met het eerder aantrekken van de nieuwe hoofdsponsor, te weten PJH Verhuur van Hoogwerkers, Verreikers en Heftrucks uit Wateringen. Hun motto luidt “eenvoudig naar grote hoogte”, wat ook wij als commissie graag uitdragen. De verenigingen zullen binnenkort benaderd worden om deelname te bevestigen, waarna de loting van de poule indeling plaats zal gaan vinden. Ook zullen de nodige sponsoren benaderd worden om het geheel  kostendekkend te maken. Halverwege de maand oktober zal een up – date op de site volgen,  zodat men op de hoogte kan blijven van de ontwikkelingen.

    Spreekt bovenstaande aan en wil men ook graag meewerken aan het succes van dit evenement, wij zijn nog op zoek naar uitbreiding van de commissie. Voor informatie kan men contact opnemen met Bernard Zuidgeest (06 28447296) of Nico van Rijn (o6 23029692).