• Oud Verburch vrijwilliger Wim van Nierop overleden

23 nov 2021
  • Onlangs is ons het nieuws ter oren gekomen dat op 14 november is onze oud vrijwilliger Wim van Nierop is overleden.

Wim was misschien geen beste voetballer en is daarom scheidsrechter geworden bij Verburch. Dit heeft hij tientallen jaren gedaan en ook toen was het al een super prestatie. Later heeft Wim ook nog in de zaal gefloten.

Toen het 5e kampioen werd stond Wim gewoon ook op de kampioens foto en die heeft jaren in onze oude kantine gehangen, maar Wim heeft veel meer voor onze club betekend. Meer dan 7 jaar heeft hij de velden voorzien van mooie rechte lijnen. Hij zei altijd; ''als ze commentaar hebben mogen ze het zelf doen.'' Wim was ook op vele andere plekken actief als vrijwilliger, voorlezer, vluchtelingen hulp, etc.

Wij zijn Wim erg dankbaar voor al zijn inzet voor VERBURCH en wensen zijn familie veel sterkte toe met dit verlies.

Namens het voetbalbestuur

Cees Barendse