• Voorbereidingen WK in volle gang op zaterdag 23 en zondag 24 december.

  De commissie onder voorzitterschap van Bernard Zuidgeest is enthousiast aan de slag gegaan en inmiddels komen de eerste  inschrijvingen binnen. De loting voor de indeling per poule zal begin november plaatsvinden.

  Naast hoofdsponsor PJH, verhuur van Hoogwerkers, Verreikers en Heftrucks uit Wateringen, zijn ook de veldsponsoren bekend. Dit zullen Koos van Gaalen B.V uit Poeldijk, voor al uw transport, EURO West, uw partner in freshpack uit Poeldijk en SPD, Schroder Personeels Diensten uit ’s Gravenzande, die samen met Wouter de Kok, fysiotherapie en sportbegeleiding een veld sponsoren.

  Overige sponsoren zijn Certhon uit Poeldijk, Flamingo Personeelsdiensten uit Den Haag, AA drank,  11 Teamsports uit Wateringen, GYM Fitnes uit Poeldijk, van der Ende Racing uit Poeldijk, Keepersschool van der Kaay, Wouter de Kok, fysiotherapie en sportbegeleiding en Werktalent, uitzendorganisatie uit Naaldwijk.

  Het toernooi heeft een  groot aanzien en dit blijkt wel uit het feit dat de volgende BVO’s aangegeven hebben ook aanwezig te zijn: ADO Den Haag, Sparta Rotterdam, Excelsior Rotterdam, Ajax Amsterdam en Feijenoord Rotterdam.

  Naast de Cup met de grote oren wordt ook de beste keeper en beste speler per leeftijdscategorie van het toernooi gekozen en zullen  daarvoor een prijs in ontvangst  nemen.

  Kortom: Veel voetbalactiviteiten, waarbij de deelnemende teams bestaan uit de sterkste jeugdspelers van die leeftijdscategorie. Spanning en leuke wedstrijden gegarandeerd. Houdt de 23e en 24e december om die reden vrij en bezoekt het toernooi.

  Binnenkort zal de loting plaats vinden en wordt de poule indeling bekend .

   

  Nico van Rijn