• WK Zaalvoetbal

                                                                                                                                                   WK Zaalvoetbal 2021

  18 en 19 december 

   

  Na een gedwongen stop van 2 jaar, veroorzaakt door de corona pandemie, gaan we weer van start met nu PJH hoogwerkerverhuur uit Wateringen als nieuwe hoofdsponsor.


  Op zaterdag 18 en zondag 19 december gaat het PJH Westlands kampioenschap zaalvoetbal opnieuw plaatsvinden bij vv Verburch aan de Arckelweg in Poeldijk. Aan dit schitterende evenement zullen alle Westlandse verenigingen deelnemen met hun sterkste teams. U bent dan ook van harte welkom.
  Op zaterdag wordt om 8.30 gestart met de teams onder de 11 jaar. De finale staat gepland om 12.00 uur, waarna om 13.30 verder wordt gegaan met de jeugd onder de 13. De finale hiervan staat om 17.30 uur op het programma.
  Zondag 19 december is het vanaf 08.30 uur de beurt aan de jeugd onder de 9 jaar. De finale van deze leeftijdscategorie zal om 12.00 uur zijn.
  Het toernooi geniet een groot aanzien in Westland en daarbuiten en is zeker een bezoek aan Poeldijk waard.

  De loting voor de poule-indeling zal in november plaatsvinden.

  Zodra deze verricht is zal dit bekend gemaakt worden.


  Naast de cup met de grote oren is er ook voor de beste keeper en speler van het toernooi per leeftijdscategorie een prijs te winnen.

  Verder verzorgt de GYM fitness een snelheidsparcours waarbij het snelste team twee geheelverzorgde sessies fitness kunnen winnen.

                 Wouter de Kok, fysiotherapie en Sportbegeleiding, is het gehele toernooi aanwezig.                   
                

                Belangrijk is verder dat per team maximaal 9 spelers mee mogen doen

  .