• Nieuws

 • Westlandse Kampioenschappen zaalvoetbal 2018

   

  De sporthallen van v.v. Verburch staan 22 en 23 December weer bol van het talent.

  Dan worden namelijk de 16e editie van de Dekker van Geest "Westlandse kampioenschappen zaalvoetbal’ voor de beste Westlandse JO13, JO11, en JO9 spelers gehouden.

  Alle vaste Westlandse clubs zijn weer aanwezig om mee te strijden om de titel.

  Dit oer Westlandse toernooi wordt al sinds 1980 georganiseerd en dit jaar voor de 16e keer bij v.v. Verburch te Poeldijk.

  Al sinds 2009 is Dekker van Geest Installatie techniek uit Monster als hoofdsponsor aan de "Westlandse kampioenschappen zaalvoetbal" verbonden. Hier zijn we als toernooicommissie uiteraard supertrots op. Ook alle andere sponsoren zijn wij dankbaar dat zij dit toernooi mogelijk maken.

  Dit grootse zaalvoetbaltoernooi wordt dit jaar georganiseerd door een nieuw gevormde commissie.

  Deze commissie bestaat uit Nico van Rijn, Bernard Zuidgeest, Sjors Beyer, en René Vijverberg.

  Wij willen de vertrokken commissie hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet. Mede door hun enthousiasme en een zeer professioneel draaiboek staat dit toernooi als een huis.

  Wij als kersverse commissie hebben er enorm veel zin in, en gaan er vol tegen aan om dit toernooi wederom tot een succes te maken.

  De winnaars van vorig jaar :

  • JO13 Westlandia
  • JO11 ‘s Gravenzande
  • JO9  Lyra

  Welke teams gaan er dit jaar met de felbegeerde Cup met de grote oren naar huis.

  Wilt u de grootste voetbaltalenten van het Westland aan het werk zien? Kom dan zelf een kijkje nemen in de sporthal van v.v. Verburch aan de Arckelweg 20 in Poeldijk.

  Op 22 December nemen de spelers van JO11 om 08.30 uur de aftrap van het toernooi voor hun rekening en vanaf 13.30 uur is de zaal voor spelers van JO13 . De JO9 spelers starten zondag 23 december vanaf 09.30 uur het toernooi.

  Kijk voor meer informatie op www.wkzaalvoetbal.nl