• Nieuws

 • WK Zaalvoetbal 2019

  21 en 22 december

  Loting voorspelt boeiend verloop.
  Op zaterdag 21 en zondag 22 december gaat het Westland kampioenschap zaalvoetbal opnieuw plaatsvinden bij vv Verburch aan de Arckelweg in Poeldijk. Aan dit schitterende evenement zullen alle Westlandse verenigingen deelnemen met hun sterkste teams. U bent dan ook van harte welkom.
  Op zaterdag wordt om 8.30 gestart met de teams onder de 11 jaar. De finale staat gepland om 12.00 uur, waarna om 13.30 verder wordt gegaan met de jeugd onder de 13. De finale hiervan staat om 17.00 uur op het programma.
  Zondag 22 december is het vanaf 09.30 uur de beurt aan de jeugd onder de 9 jaar. De finale van deze leeftijdscategorie zal om 13.00 uur zijn.
  Het toernooi geniet een groot aanzien in Westland en daarbuiten en is zeker een bezoek aan Poeldijk waard.

  De loting voor de poule-indeling heeft inmiddels plaatsgevonden.
  In poule A komen Verburch, Lyra. Quintus en Maasdijk in actie.
  Poule B bestaat uit; Velo, GDA. KMD en HVC 10,
  Poule C ; Westlandia, Den Hoorn, MVV 27 en SV Honselersdijk en de laatste poule poule D bestaat uit;
  FC s Gravenzande, SV Monster, SV Schipluiden en VV Naaldwijk.

  Het gehele programma kunt u vinden op www.wkzaalvoetbal.nl 
  Ook gedurende het toernooi kunt u de actuele uitslagen en standen via deze site volgen. Geef dit door aan de thuisblijvers evenals onze facebookpagina: Westlandse zaalvoetbalkampioenschap 2019 , waarop men nu al dagelijkse nieuwtjes kan lezen. Deel de pagina met sportgenoten en volg alles op de voet.
  Naast de cup met de grote oren is er ook voor de beste keeper en speler van het toernooi per leeftijdscategorie een prijs te winnen. Deze zijn beschikbaar gesteld door 100 % Voetbal. Daarnaast sponsort Keepersschool Arjan van der Kaay nog een trainingssessie voor de beste keepers.
  Verder verzorgt de GYM fitness een snelheidsparcours waarbij het snelste team twee geheelverzorgde sessies fitness kunnen winnen. Tevens is Wouter de Kok, fysiotherapie en Sportbegeleiding, het gehele toernooi aanwezig bij medische ongemakken.
  Belangrijk is verder dat per team maximaal 9 spelers mee mogen doen.