• Zomerkamp Wanssum 2021 terug op de planning!

  10 mrt 2021
 • Beste Verburch leden,

  We hebben leuk nieuws! Het Zomerkamp 2021 staat weer op de planning voor de komende zomervakantie. 

  Waar we vorig jaar het zomerkamp 2020 hebben moeten cancellen i.v.m. de corona uitbraak, heeft de overkoepelende kamporganisatie ons laten weten alles op alles te zetten om het zomerkamp dit jaar door te laten gaan. Vanuit de gemeente hebben zij de benodigde papieren ontvangen, echter alles wel onder voorbehoud van de maatregelen die tegen die tijd van toepassing zijn. 

  Wat is het zomerkamp?

  Het kamp wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers die het kamp opzetten voor verschillende sportclubs in onze regio (onder andere Quintus, Westlandia voetbal, Lyra voetbal, Odis etc.). Op het sportpark worden allemaal tenten opgezet, waar een groep van 8/10 jongens/meiden samen met 2 leiding in slapen.  De kinderen zijn de hele dag bezig met spelletjes, sporten, zwemmen, survival, spooktocht en nog veel meer andere leuke dingen.

  Voor wie is het kamp?

  Het kamp is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd). Iedereen met een geboortejaar van 2008 tot en met 2013 mag mee op kamp. NB. Voor kinderen die zich vorig jaar hadden ingeschreven voor het kamp en dit jaar door hun leeftijd niet meer mee mogen, bestaat er de mogelijkheid om toch mee te gaan. 

  Waar is het kamp?

  Het kamp wordt georganiseerd in Wanssum, wat ligt in Limburg.

  Wanneer is het kamp?

  Het kamp is altijd de eerste week van de zomervakantie en zal dit jaar dus van zondag 18 tot en met zaterdag 24 juli 2021 zijn. 

  Wat kost het kamp?

  De kosten voor het kamp zijn, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, circa 180 euro per persoon.

  Hoe kan je je inschrijven?

  De inschrijving voor het kamp zal op maandag 22 maart 2021 starten. Het inschrijven zal dit jaar online gebeuren, middels het invullen van een online inschrijfformulier. Meer informatie daarover volgt tegen die tijd. 

  Vorig jaar hadden we het meeste aantal inschrijvingen voor het kamp ooit namens Verburch! Het zou geweldig zijn als er weer heel veel meiden en jongens van Verburch meegaan naar dit kamp! 

  Mochten jullie vooraf vragen hebben, kunnen jullie gerust mailen naar het nieuwe mailadres van de kamporganisatie van Verburch (verburchzomerkamp@hotmail.com) of bellen naar Ryan (06-15644660), Rachel (06-19562880) of Lisanne (06-24970580).

  We hopen weer met een hele grote groep van Verburch te gaan dit jaar, motiveren jullie je vrienden en vriendinnen om weer mee te gaan?!

  Groetjes, namens alle kampleiding,

  De kamporganisatie,

  Ryan Harteveld
  Rachel van den Bos
  Lisanne Verbeek